За Компанията.

От нас няма да чуете обичайните суперлативи. Няма да се хвалим, че сме най-добрите в бранша. Ние не сме фирма с дългогодишен опит и изграден имидж на пазара.

Изградили сме екип от юристи, който държи на качеството и правилното отношение към клиента. Стремим се да удовлетворяваме нуждите и изискванията поставени пред нас. Винаги сме отворени към критика, защото кой по-добре може да анализира недостатъците ти от клиента. Именно за това даваме не сто, а сто и десет процента когато стане въпрос за работа.

Вашето доверие е нашият стимул.

Екипът.

Екипът ни е малък и тясно специализиран в това което правим. Изграден е от юристи, някой от които специализират под прикритие като счетоводители. Няма да ви отегчаваме с ненужно дълги автобиографии. В следващите няколко реда ще заложим на качество вместо количество.

Тодор Александров, Юрист – Тодор е завършил специалност „Право“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“. В кариерния си път е черпил опит от специалисти в адвокатски кантори, частни фирми и държавни учреждения от ранга на Висшия съдебен съвет. Даже сме чували, че е виждал министър на живо. Участвал е в семинари на различни тематики вариращи от право на интелектуална собственост, обществени поръчки, защита на личните данни и още няколко, които ще запазим в тайна, за да не му правим прекалено много реклама.

Колегите от „Джи Ди Пи Мениджмънт“ – Нашите приятели и партньори от дружеството с гръмко име са хората, които ще помогнат на всеки, който не разбира от защита на личните данни. Колективът им се състои както от юристи, така и от обикновени простосмъртни хора. За тях регламентите и законите, свързани с лични данни са детска игра и могат „на сън“ да дават консултации, макар че не препоръчваме да ги будите през нощта за услуги или поне докато не си изпият кафето. В техните ръце твоят бизнес ще получи пълно съответствие с изискванията на европейското и българско законодателство за защита на личните данни.

Колегите от „Вега Финанс Консулт“ – Изключителни професионалисти, които бяха така добри да поемат нелеката задача с организацията на счетоводните ни услуги. Освен, че обичаме да ги хвалим, трябва да споменем и фактът, че ще ви разглезят, ако ви се случи да работите с тях. Работохолици са и не обичат да карат клиентите да си мърдат пръста много, много. Няма да изброявам поименно всички колеги и техните постижения, за да имате възможност вие да си ги разпитате сами. Може пък да се завърже интересен разговор и да разчупите леда, кой знае.