Услуги.

Консултация

Работодателят ти не изплаща пълният размер на дължимите осигуровки, създал си нова фирма и не си сигурен дали трябва да сключиш договор със Служба по трудова медицина или контрагентът ти не си изпълнява задълженията по гражданския договор? Рано или късно всеки попада в ситуация, за която не е подготвен. За да не бъдеш изненадан неприятно се допитай до нашият квалифициран екип от юристи, които ще отговорят на всички въпроси и питания и ще хвърлят светлина върху създалата се ситуация.

Документи

Имаш нужда от договор, пълномощно, приемо-предавателен протокол, запис на заповед, трудов договор, разписка или друг специфичен документ? Нашият екип ще изгогви точният документ за нуждите ти, съобразен с всички твой изисквания и особености. Как иначе би подсигурил правната защита на правата си?

Регистрация на фирми

Словосъчетанието „частен бизнес“ е крайъгълния камък на днешната бизнес икономика. Щом четеш това, значи и ти си решил да поемеш по нелекия път да развиеш една идея в устойчив бизнес модел. Все пак кой не иска сам да си е шеф, пък може би и със секретарка. Позволи ни да превърнем идеята ти в реалност като ти дадем първия тласък – регистрирането на фирма.

Правна помощ и услуги пред съдилища

Независимо дали става въпрос за завеждане на дело срещу някого, започване на заповедно производство, обжалване на решения, актове и наказателни постановления или друга съдебна процедура ние ще защитим твоята позиция и интереси в съдебната зала.

Представителство пред несъдебни органи

Трите основни комисии – Комисията за защита на потребителите, Комисията за защита на конкуренцията и Комисията за защита от дискриминация защитават гражданите и бизнеса от противоправно потъпкване и нарушаване на правата им. Запиши си час за консултация и осигури защитата на правата си по лесен и достъпен начин.

Събиране на вземания

В житейския път на човек има две положения, когато стане въпрос за пари – или има да дава, или има да взема. В която и ситуация да се намираш винаги можеш да разчиташ на нашата помощ в това да ти помогнем да събереш това което имаш да взимаш или да ти подскажем най-добрия начин да не ти вземат повече от необходимото, ако имаш да даваш.

GDPR

Остави на нашият екип да приведе твоята фирма и бизнес в пълно съответствие с правилата и изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 или още познат като GDPR и Закона за защита на личните данни. Спести си излишното лутане в дебрите на защитата на личните данни и се фокусирай върху развитието на бизнеса ти. Запази час при нас и спести времето си.

Счетоводство

Счетоводството, наред с няколко други професии, е една от най-старите. За разлика от настоящето, тогава не е имало НАП, която да налага глоби за късно подаден ГФО или друга „приятна“ занимавка. Затова недей да рискуваш глобите, а се довери на нашият професионализъм и експертиза. Ние не предлагаме счетоводни услуги като в старите дни, но пък може да разичташ на съвременно и висококачествено обслужване от страна на нашите колеги.